Μεταξύ Πακιστανών & Ρομά η μάχη του Ευόσμου / Γείτονες οι εμπλεκόμενοι – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

 

Οι πρωτοφανείς εικόνες από την άγρια συμπλοκή στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, άφησαν πίσω τους αρκετά «αποτυπώματα» που οδηγούν σε συμπεράσματα για τους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ο καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ομάδα Πακιστατανών και ομάδα Ρομά που μάλιστα μένουν σε απέναντι πολυκατοικίες στο πολεοδομικό συγκρότημα της οδού Ξανθίππης. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η ομάδα Πακιστανών χθες τα ξημερώματα πήγαν στην πιλοτή της πολυκατοικίας που διαμένουν οι Ρομά και άρχισαν να σπάνε οχήματα. Ανάμεσα στα τέσσερα αυτοκίνητα των Ρομά, που έσπασαν οι Πακιστανοί, υπήρχαν ακόμα δυο αυτοκίνητα άλλων ένοικων της πολυκατοικίας.

 

Μεταξύ Πακιστανών και Ρομά η μάχη του Ευόσμου

 

Στη συμπλοκή συμμετείχαν περισσότερα από 40 άτομα ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί από περίστροφο, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι κάλυκες που βρέθηκαν στο χώρο.

Η μάχη που άφησε πίσω της κηλίδες αίματος και εικόνες καταστροφής διήρκεσε 35 λεπτά, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε από κατοίκους της περιοχής, που σήμερα δηλώνουν ανήσυχοι για την εξέλιξη της υπόθεσης και την ασφάλεια στην περιοχή.

Η αιτία που οδήγησε στη συμπλοκή δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο με δεδομένο ότι προηγήθηκαν κι άλλα περιστατικά έντασης ανάμεσα στις δύο ομάδες ερευνάται η πιθανότητα η διαμάχη να οφείλεται σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το παρεμπόριο.

 

Πηγή: https://www.makthes.gr/metaxy-pakistanon-kai-roma-i-machi-toy-eyosmoy-214801

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News