Νεοσύλλεκτος τηλεφώνησε για βόμβα στο ΚΤΕΛ για να προλάβει να… παρουσιαστεί στον στρατό

Νεαρός που ξεκινούσε την στρατιωτική του θητεία αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο για… βόμβα προκειμένου να προλάβει το ΚΤΕΛ που θα τον μετέφερε στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιαστεί!

Οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Μαγνησίας ξεκίνησαν για τη Θεσσαλονίκη στις 12:30 το μεσημέρι αλλά λίγο έξω από το Βελεστίνο, στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής Μαγνησίας, το όχημα ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου καθώς προηγήθηκε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο όχημα.

Οι επιβάτες του λεωφορείου αποβιβάστηκαν σε πρατήριο που υπάρχει δίπλα από την Εθνική Οδό και αστυνομικοί με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου έκαναν έλεγχο. Διαπιστώθηκε πως στο λεωφορείο δεν είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά και το λεωφορείο κατευθύνθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οι επιβάτες έφτασαν στη συμπρωτεύουσα με καθυστέρηση μίας ώρας.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το τηλεφώνημα για βόμβα έκανε ένας νεαρός από τον Βόλο που κατατασσόταν στον στρατό προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο για να παρουσιαστεί στον Έβρο. Το τηλεφώνημα είχε γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης από καρτοκινητό που βρίσκεται στο χώρο του ΚΤΕΛ και αμέσως ειδοποιήθηκε ο οδηγός του λεωφορείου να το σταματήσει και να αποβιβάσει τους επιβάτες.

Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο ΚΤΕΛ Μαγνησίας αμέσως μετά τον έλεγχο των αστυνομικών για εκρηκτικά.

Εν τέλει συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη και φέρεται να έχει παραδεχτεί την πράξη του.

 

 

 

 

 

Πηγές: https://www.reader.gr/news/koinonia/neosyllektos-tilefonise-gia-vomva-sto-ktel-gia-na-prolavei-na-paroysiastei-ston-strato και olivemagazine.gr

 

 

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News