Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

Παστίτσιο: ο βασιλιάς των ζυμαρικών φούρνου, Του Περικλή Κοσκινά | Kathimerini

Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο σεφ, στην μπεσαμέλ βάζει κρεμμύδι και δάφνη, προσθήκες που γλυκαίνουν και αρωματίζουν την κατά τα άλλα “επίπεδη” σάλτσα, στον κιμά χρησιμοποιεί ανατολίτικα μπαχαρικά, ενώ προτείνει μείγμα μοσχαρίσιου και αρνίσιου κιμά για τους μερακλήδες. Προετοιμασία 30΄ Μαγείρεμα: περίπου 2 ώρες Μερίδες για ταψί περίπου 32 x 38 εκ., Υλικά για 8 άτομα: 500 γρ.