Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καντόγλου για το makthes.gr

Θέατρο

«Δον Ζουάν» του Μολιέρου στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου

Το αριστουργηματικό έργο του Μολιέρου «Δον Ζουάν» με τους Νίκο Κουρή, Ζέτα Μακρυπούλια και Μάκη Παπαδημητρίου 2019 στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου στη Χαλκιδική. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Θέμης Μουμουλίδης, δημιουργός της 5ης Εποχής, έχοντας στο ενεργητικό του, πολλές παραγωγές υψηλού επιπέδου και αισθητικών απαιτήσεων που παρουσιάστηκαν με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα, επί σειρά ετών. Στον Δον Ζουάν, ο Μολιέρος πραγματεύεται έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους μύθους, δίνοντας την ισχυρότερη λογοτεχνική ενσάρκωση του θρυλικού ήρωα και ένα από τα πιο γοητευτικά όσο και αινιγματικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας. Ο Μολιέρος οδηγεί στα άκρα το προφίλ του ακόλαστου ήρωα. Μετατοπίζει το ενδιαφέρον από τα ερωτικά επιτεύγματα του Δον Ζουάν στη φιλοσοφία του. Τον προικίζει με οξύνοια που του επιτρέπει να δικαιολογεί τις πράξεις του μέσα από τον αδιαφιλονίκητο ορθολογισμό ενός ελεύθερα σκεπτόμενου ανθρώπου, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει την υποκρισία της κοινωνίας που τον περιβάλλει. Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου ( Πολύγυρος Χαλκιδικής, τηλέφωνο επικοινωνίας 2371 350780) Σάββατο 10 Αυγούστου στις 21:30

don-zoyan.jpg

The Cassandra Project στο ΦΙΞ in Art

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και κείμενο

Το Πρόγραμμα CASSANDRA είναι ένα έργο που στοχεύει στο βαθύτερο προβληματισμό γύρω από θέματα βίας με αφορμή το φύλο, τις σεξουαλικές διακρίσεις και κοινωνικές συνθήκες που αποβλέπουν στη σιωπή των γυναικών και των ΛΟΑΤ ατόμων. Το έργο, που θα ανέβει και στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στις 10μ.μ. στο Eναλλακτικό Tεχνοποιείο ΦΙΞ in Art (26ης Οκτωβρίου 15 – Τηλ. 2310 500 034), πέρασε από τη Νέα Ορλεάνη το Μεξικό, το Κίεβο της Ουκρανίας βρίσκεται στην πόλη από τον Ιούλιο έως τις 10 Αυγούστου του 2019.

Facebook event

Παιδικό Θέατρο

Το Βαλς με τα Παραμύθια στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών

Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της θα μας δείξουν, πώς γίνεται να «ντύσεις» έξι παραμύθια με μουσική βαλς από τον Γιόχαν Στράους και να τα μετατρέψεις σε μια επιτυχημένη θεατρική παράσταση για παιδιά, ειδικά αφού ο Γιόχαν Στράους δεν έχει γράψει μουσική με θεματολογία τα παραμύθια. Η επιλογή των παραμυθιών δεν έγινε τυχαία. Η σκέψη των δημιουργών ήταν να διαλέξουν ή να φτιάξουν ιστορίες, κάθε μία από τις οποίες, θα τους βοηθούσαν να αναδείξουν τις Αξίες Της Ζωής, όπως: Αγάπη – Συνέπεια – Εντιμότητα – Συνεργασία –Υπευθυνότητα– Καλοσύνη.

Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών (Διόδωρου και Κωνσταντινουπόλεως, Νέα Μουδανιά, τηλέφωνο επικοινωνίας 23733 50107) Κυριακή 11 Αυγούστου στις 21:00

Εικαστικά, Εκθέσεις, Ξεναγήσεις

Η ιστορία της οδού Αγίου Μηνά, του μικρού δρόμου στην καρδιά του κέντρου όπου πρόσφατα ήρθαν στο φως οι γραμμές του τραμ, μέσα από την έκθεση «Μεταμορφώσεις ενός δρόμου. Από την Καπάνατζα στην οδό Αγίου Μηνά» του ΜΙΕΤ

Την εξέλιξη της οδού Αγίου Μηνά και την παράλληλη αλλαγή της φυσιογνωμίας της πόλης από το 1912 και μετά πραγματεύεται η έκθεση «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΥ: από την Καπάνατζα στην οδό Αγίου Μηνά» του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τράπεζας (ΜΙΕΤ), στον χώρο του βιβλιοπωλείου του ιδρύματος.

Η έκθεση πραγματοποιείται με αφορμή τις γραμμές τραμ που ήρθαν στο φως στη διάρκεια των εργασιών ανάπλασης του δρόμου και έφεραν στο μυαλό μνήμες από τη Θεσσαλονίκη των αρχών του 20ου αιώνα και θα διαρκέσει έως τo Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019. 

Το Σάββατο 10 Αυγούστου, το βιβλιοπωλείο και η έκθεση θα λειτουργούν από 09.00 έως 15.00. Καθημερινές: Δευτέρα και Τετάρτη 09.00-15.30 / Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09.00-15.00. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Facebook event

Το «Human Body Museum» φιλοξενεί η Θεσσαλονίκη

To Human Body Museum βρήκε το νέο του σπίτι στον πολυχώρο «Nouvelle» στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης (7ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 686544). Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεση τους εξειδικευμένους ξεναγούς για οργανωμένες ωριαίες ξεναγήσεις δίνοντας τους μια μοναδική ευκαιρία να περιηγηθούν στο εσωτερικό ενός ανθρώπινου σώματος.

Θεματικό Πάρκο Ανθρώπινου Σώματος, «Human Body Museum»!

Στη διάρκεια της επίσκεψης σας στο μουσείο (διάρκειας 50′), εξειδικευμένοι ξεναγοί σας ενημερώνουν για τη συμβολή ενός γενικότερου πλάνου υγιεινής διατροφής στην ενίσχυση της πνευματικής και σωματικής σας υγείας, μέσα από αναλυτικές παρουσιάσεις-προβολές, εστιασμένες στις διατροφικές ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας ενώ παράλληλα στο χώρο ενημέρωσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις θετικές επιδράσεις διαφόρων τροφίμων σε συγκεκριμένα όργανα του ανθρώπινου σώματος και για τα οφέλη που προκύπτουν από την υιοθέτηση και ένταξη υγιεινών, γευστικών και θρεπτικών επιλογών στο καθημερινό πλάνο της διατροφής σας.

Ωράριο Ξεναγήσεων

Κάθε Σάββατο, Κυριακή και αργίες από 11:00 έως 18:00 (ξεναγήσεις ανά μία ώρα).  Δευτέρα-Παρασκευή: μόνο οργανωμένες επισκέψεις σχολείων. 

Τιμή εισόδου: 7€/άτομο (Μεμονωμένες επισκέψεις) και 6€/άτομο​ (Οικογενειακά πακέτα​)

Δήλωση ενδιαφέροντος για εισιτήρια στο τηλέφωνο: 2310 686544

Ξεναγήσεις στα μουσεία και τις εκθέσεις του MOMus

Ρωσική πρωτοπορία, ελληνική μεταπολεμική αφαίρεση, σύγχρονη φωτογραφία, τέχνη γύρω από ζητήματα φύλου και σεξουαλικότητας και σύγχρονη γλυπτική είναι τα στοιχεία της… εικαστικής βόλτας, για όσους επιλέξουν να ξεναγηθούν στις εκθέσεις στα μουσεία-διευθύνσεις του MOMus το επόμενο διάστημα, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Οι ξεναγήσεις γίνονται από επιμελητές και ιστορικούς τέχνης των μουσείων, είναι δωρεάν με το εισιτήριο εισόδου στους χώρους, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για ξεναγήσεις σε οργανωμένες ομάδες ατόμων, μετά από συνεννόηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ξεναγήσεων στην ιστοσελίδα των μουσείων του MOMus (Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Θεσσαλονίκη, τ. 2310589143) www.greekstatemuseum.com

Κάθε Σάββατο στις 12:00 πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στην τρέχουσα έκθεση «Θεσσαλονίκη. H συλλογή Κωστάκη. Restart». 

Στην έκθεση αποτυπώνεται η συγκλονιστική περίοδος της Ρωσικής Πρωτοπορίας, κατά την οποία τέθηκαν ουσιαστικά ζητήματα σχέσης της ζωγραφικής με την ποίηση, την αρχιτεκτονική, τη μουσική, το θέατρο, τις επιστήμες και συγκροτήθηκαν νέες θέσεις και μανιφέστα, καθώς και μια εντελώς καινοτόμα προσέγγιση του ρόλου που η τέχνη μπορεί να διαδραματίσει προκειμένου να καταργηθούν οι παγιωμένες αισθητικές συμβάσεις. Αφετηρία για αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον ταξίδι στα κινήματα, τις ομάδες, τις σχολές και τους καλλιτέχνες της Ρωσικής Πρωτοπορίας αποτελεί το πορτρέτο του συλλέκτη Γιώργου Κωστάκη (1913-1990), ο οποίος έθεσε στόχο ζωής να διασώσει την τέχνη αυτή από τη λήθη και την αναπόφευκτη καταστροφή μέσα στο δυσμενές για την φορμαλιστική τέχνη της ρωσικής πρωτοπορίας περιβάλλον της σταλινικής και προ-περεστροϊκής ΕΣΣΔ.

MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης / Σάββατο, Κυριακή 10:00-18:00 ( Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή επίσης 10:00-18:00, Πέμπτη 10:00-22:00, Δευτέρα κλειστά)

Εγνατίας 154, εντός ΔΕΘ-HELEXPO, Θεσσαλονίκη, τ. 2310240002

Στη μόνιμη συλλογή με επιλεγμένα έργα της Άλεξ Μυλωνά αναδεικνύεται η αλήθεια, η δύναμη, η ευαισθησία και η ποιητική της τέχνης της γλύπτριας. Η νέα περιοδική έκθεση με τίτλο «Χωρίς τίτλο ΙΙ. Ελληνική Μεταπολεμική Αφαίρεση: Τα ηρωικά χρόνια» (29.05-15.09.2019) εστιάζει στα χρόνια της εμφάνισης και βαθμιαίας καθιέρωσης της αφαίρεσης στην ελληνική τέχνη, από τη δεκαετία του 1950 έως και τα μέσα της δεκαετίας του 1960, περίοδο κατά την οποία πέρασε από πολλά στάδια, γνώρισε την αμφισβήτηση, την πολεμική και την απόρριψη, ενδύθηκε διαφορετικές μορφές, ωστόσο επιβίωσε και στη συνέχεια ανανεώθηκε πολλαπλώς.

Εκπαιδευτικό κιτ/ τετράδιο αυτόνομης εκπαιδευτικής δράσης, σε ελληνικά και αγγλικά, που συνοδεύει δημιουργικά τις εξορμήσεις μικρών και μεγάλων στη μόνιμη έκθεση και το οποίο διατίθεται δωρεάν, με το εισιτήριο εισόδου.

Λογότυπο
Εγνατίας 154 (εντός ΔΕΘ-Helexpo), 54636, Θεσσαλονίκη // Egnatia 154 (In the premises of TIFF-Helexpo), 54636, Thessaloniki
Τ: 2310 240002, F: 2310281567
E-mail: [email protected]

Ωράριο λειτουργίας

Τρίτη-Κυριακή 10:00-18:00, Πέμπτη 10:00-22:00, Δευτέρα κλειστά

Περισσότερες πληροφορίες: www.mmca.gr

fb @MOMusContemporary / #momuscontemporary

Έκθεση “Από το Νότο στο Βορρά” στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Ιστορίες ερωτικής ζήλιας 25 αιώνων, ιστορίες άτυχων και άωρων θανάτων, πολύτιμων φυλακτών, μαγειρικής στην κουζίνα, ιστορίες λεπτών χειρουργικών επεμβάσεων αλλά κυρίως η συναρπαστική ιστορία του Ελληνικού Αποικισμού που διαπερνά πολυάριθμες πτυχές του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, αφηγείται η μεγάλη περιοδική έκθεση “Από τον Νότο στον Βορρά: αποικίες των Κυκλάδων στο βόρειο Αιγαίο” που αναπτύσσεται από την Παρασκευή 12 Ιουλίου και για ένα και πλέον χρόνο (ως τις 31 Αυγούστου του 2020) στις αίθουσες περιοδικών εκθέσεων Α΄& Β΄ του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση ΕΔΩ

Δευτέρα έως Κυριακή 8:00 – 20:00

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8,00 € (Αναλυτικά τιμές εισιτηρίων, ημέρες και ώρες λειτουργίας)

Έκθεση Cabinet Of Curiosities στο Bensousan Han

Στο ισόγειο τού υποβλητικού μνημείου Bensousan Han – Μπενσουσάν Χαν, φιλοξενείται μόνιμα η έκθεση με τα “ασυνήθιστα” αντικείμενα που ξαφνιάζουν και προκαλούν. Προκαλούν τη μνήμη, τη φαντασία, την ονειρική και δημιουργική μας διάθεση. Η συλλογή με τα θεατρικά και σκηνικά αντικείμενα τού Bensousan Han και τού Μη Με Λησμόνει Mi Me Lismonei, επεκτείνεται διαρκώς με έπιπλα, φωτιστικά, συνθέσεις, installations, κατασκευές.

Μπορούν όμως να εμπλουτίσουν και προσωπικές συλλογές 
ή να γίνουν ιστορικής αξίας δώρα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Φέτος φιλοξενούν τα πολύ δημοφιλή έργα της εικαστικού 
Viki Diama που έχει καταφέρει να συμπτύξει στις δημιουργίες της 
το πνεύμα τού πολύπτυχου κτιρίου. Επισκέψιμο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και κάθε ημέρα.

Σάββατο 10/8 και Κυριακή 11/8 στο Bensousan Han, Εδέσσης 6, τηλέφωνο επικοινωνίας 6984244577. Είσοδος Ελεύθερη

Facebook event

Έκθεση Αρχαία Κινέζικη Επιστήμη και Τεχνολογία στο ΝΟΗΣΙΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Στην έκθεση περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο αξιοθαύμαστα τεχνολογικά επιτεύγματα του κινεζικού πολιτισμού, ενός από τους αρχαιότερους στον κόσμο, που αφορούν σε διάφορα γνωστικά πεδία, όπως μαθηματικά, φυσική, χημεία, βιολογία, ιατρική, μηχανολογία, αστρονομία κ.ά.

Μεταφερθείτε στον κόσμο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Αρχαίας Κίνας. Στην έκθεση περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο αξιοθαύμαστα τεχνολογικά επιτεύγματα του κινεζικού πολιτισμού, ενός από τους αρχαιότερους στον κόσμο, που αφορούν σε διάφορα γνωστικά πεδία, όπως μαθηματικά, φυσική, χημεία, βιολογία, ιατρική, μηχανολογία, αστρονομία κ.ά.

Σάββατο 10/8 και Κυριακή 11/8 στις 20.30
στο Loft του ΝΟΗΣΙΣ, 6o χλμ. Θεσσαλονίκης – Θέρμης

Κινηματογράφος

the-kitchen.jpg

Δείτε τις 5 νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα την Πέμπτη 8/8 σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης ΕΔΩ

halaroste-kyrie.jpg

Σχέδιο Απόδρασης: Προσωπική Υπόθεση (Escape Plan: The Extractors)

Θέλοντας να εκδικηθούν τον δημιουργό της φυλακής υψηλής τεχνολογίας από την οποία μόλις απέδρασαν, ο Ρέι Μπρέσλιν και η ομάδα του διασταυρώνονται με τον Σεν, έναν ακόμα περιβόητο δραπέτη και σύμμαχο που αναζητά την απαχθείσα κόρη ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου. Η δίψα τους για εκδίκηση και η νέα τους αποστολή θα συγκρουστούν όταν διαρρήξουν το Devil’s Station, μια αδιαπέραστη γοτθική φυλακή, όπου το κορίτσι κρατείται όμηρος. Μια σκοτεινή φυλακή που δημιουργήθηκε από τον ορκισμένο εχθρό του

Η Κούκλα του Σατανά (Child’s Play)

Η κλασική ταινία τρόμου του 1988 «Η Κούκλα του Σατανά» επιστρέφει πιο εφιαλτική από ποτέ. Όλα ξεκινούν όταν μια νεαρή μητέρα, η Κάρεν (Όμπρεϊ Πλάζα), δωρίζει στον γιο της Άντι (Γκάμπριελ Μπέιτμαν) μια κούκλα Buddi, μη γνωρίζοντας την απειλητική και δολοφονική φύση που κρύβεται μέσα της. H αιμοδιψής κούκλα, που πλέον διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, επιστρέφει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, στοιχειώνοντας σκέψεις, ψυχές και παιχνίδια.

Θεέ μου τι σου Κάναμε; 2 (Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu?)

Μετά τους τέσσερις γάμους που κλυδώνισαν την οικογένειά τους, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του (Spider-Man: Far from Home)

O φιλικός και παιδί-της-διπλανής-πόρτας υπέρ-ήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Νεντ, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Νικ Φιούρι και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Toy Story 4

Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

Αλαντίν (Aladdin)

Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «Αλαντίν», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Αλαντίν (Μένα Μασούντ), της θαρραλέας και αποφασιστικής Τζάσμιν (Ναόμι Σκοτ) και του Τζίνι (Γουίλ Σμιθ) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.

Δείτε όλες τις ταινίες που προβάλλονται από 8 έως 14/8 σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης ΕΔΩ

Μουσική

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Sani Festival

Πηγή έμπνευσης για τον Διονύση Σαββόπουλο στάθηκε το Φεστιβάλ του Woodstock, που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια και το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 21:30 στο Λόφο του Σάνι στο μουσικό τμήμα Greek Variations, ο αγαπημένος Νιόνιος περιστοιχισμένος από την ορχήστρα του και μια ομάδα νέων τραγουδιστών, θα μας πουν αξέχαστα τραγούδια από το Woodstock και από τις συνθέσεις του ίδιου που έγραψε εκείνη την εποχή. Στις 10 Αυγούστου ο Διονύσης Σαββόπουλος ανεβαίνει στον λόφο της Σάνης με τα τραγούδια μιας «δίψας αξεδίψαστης», περιστοιχιζόμενος από την ορχήστρα του και από μικρή ομάδα νέων τραγουδιστών για μια μοναδική συναυλία . Πύργος Σάνι, Ξενοδοχείο Sani Resort (Κασσάνδρα, Χαλκιδική, τηλέφωνο επικοινωνίας 2374 099503

sabbopoylos.jpg

To τρίο των Moringa στο Fix in Art

Η μουσική τους βασίζεται στην ανάμειξη της μεσογειακής λαϊκής μουσικής και αμερικανικού σχεδιασμού. Στις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη (από 29/7 έως 11/8) σκοπεύουν να εισάγουν και ελληνικά στοιχεία στην παρουσίαση των τραγουδιών και των διαλέξεων τους.

Κυριακή 11/8 στις 21:30 στο ΦΙΞ in Art, 26ης Οκτωβρίου 1, τηλέφωνο επικοινωνίας 231 050 0034

Facebook event

Summer Party like on an Island το Σαββατόβραδο στα Λαγκαδίκια

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αυτό το διαχρονικό πάρτυ ανοίγει και πάλι τις πύλες του για 7η συνεχόμενη χρονιά, σε έναν χώρο και μια διακόσμηση διαφορετική από κάθε άλλη φορά, με άρωμα νησιών, διάφορα ποτά, κοκτέιλ και μπύρες καθώς και διάφορες μικρές εκπλήξεις που θα κάνουν την βραδιά σας αξέχαστη! #like_on_an_island

Στα DECKS οι DJ ToNis και DJ Jay M 

Facebook event

Summer Swing – Dance & Music στον Λευκό Πύργο

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Καλοκαιράκι Θάλασσα Παραλία και Χορός με Swing – Jazz – Blues – Rock & Roll είναι αχτύπητος συνδυασμός και για βόλτα έξοδο χαλάρωση ανάπαυλα στην Πόλη ο ωραιότερος προορισμός. Καλωσήρθες καλοκαίρι!

Σάββατο 10 Αυγούστου στις 21:30 μπροστά στον Λευκό Πύργο

Facebook event

Πηγές: https://www.makthes.gr/politistiki-atzenta-triimeroy-232075 & Δελτία Τύπου εκδηλώσεων