Ένα ηχηρό μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ανίκητος έστειλαν σήμερα γυναίκες όλων των ηλικιών στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Γεμίζοντας την παραλία μουσική, χρώματα και ζωντάνια, ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», διοργάνωσσε το 6ο Sail for Pink, στέλνοντας σαφές μήνυμα για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν γυναίκες που αντιμετώπισαν και νίκησαν τον καρκίνο του μαστού ανέβηκαν στη σκηνή και μίλησαν για την εμπειρία τους, τονίζοντας και αυτές με τη σειρά τους πως ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί, ενώ έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και τις εξετάσεις ώστε να διαγνωστεί έγκαιρα τυχόν πρόβλημα.

 

undefined

Στο πλαίσιο του 6ου Sail for Pink διοργανώθηκε και πορεία τριών χιλιομέτρων, η οποία ξεκίνησε από το Αγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κατέληξε στο Μέγαρο Μουσικής.

Στο 6ο Sail for Pink συμμετείχαν επίσης διάφοροι σύλλογοι και φορείς της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Πηγή: http://www.thestival.gr/culture/actions/item/380688-poreia-tou-syllogoy-alma-zois-sti-nea-paralia-thessalonikis-o-karkinos-mporei-na-nikithei-foto-video