Σε εξέλιξη συγκέντρωση για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη / Παρέδωσαν επιστολή στον Αυγενάκη

Συγκέντρωση για τη Μακεδονία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, κοντά στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην 83η ΔΕΘ.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

 

 

Μάλιστα παρέδωσαν και μία επιστολή στο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη με την οποία ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να καταψηφίσει τη συμφωνία όταν αυτή έρθει στη Βουλή, να δηλώσει δημόσια ότι σε περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, θα την ακυρώσει καθώς και να καταδικάσει την αστυνομική βία που ασκείται στα συλλαλητήρια.

Τα μέτρα γύρω από το Βελλίδειο είναι ιδιαίτερα αυστηρά ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα και αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να μην πλησιάσει στο συνεδριακό κέντρο κάνεις που να μην έχει πρόσκληση.

Δείτε τι δήλωσε ο Ισάακ Ζελιαλίδης, Εκπροσωπος Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονικέων:

ma-1.jpg

ma-2.jpg

ma-3.jpg

ma-4.jpg

 

Φωτογραφίες: thestival.gr και https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/916320/thessaloniki-sygkentrosi-gia-ti-makedonia-exo-apo-ti-deth-pics

Πηγή: http://www.thestival.gr/society/item/406253-tora-se-ekseliksi-sygkentrosi-gia-ti-makedonia-sti-thessaloniki-paredosan-epistoli-ston-avgenaki

 

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News