Ο Βρετανός τραγουδιστής Colin Vearncombe, γνωστός και στην Ελλάδα ως Black, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Ιρλανδία καθώς ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα την περασμένη Τρίτη. Ο καλλιτέχνης που γνώρισε τεράστια επιτυχία στη χώρα μας τη δεκαετία του ’80 με το ατμοσφαιρικό ποπ τραγούδι “Wonderful Life” αλλά και το αριστουργηματικό ροκ τραγούδι “Everything Is Coming Up Roses”, τέθηκε σε ιατρικό κώμα και οι γιατροί δεν είναι ακόμη σε θέση (μέχρι τη νύχτα της Πέμπτης) να προβλέψουν την πορεία της υγείας του, καθώς έχει υποστεί σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και πολλαπλά και σοβαρά τραύματα.

Black car accident announcement 2016

Oι δύο παραπάνω επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το ατύχημα στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρουν πως “Είναι πιθανό να παραμείνει έτσι για αρκετές ημέρες, αλλά εμείς δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό όποτε υπάρξει οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στην κατάσταση του. Αυτές τις μέρες λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα από την ομάδα στην εντατική μονάδα όπου νοσηλεύεται και είναι περιτριγυρισμένος από τη ζεστασιά και την αγάπη φίλων και συγγενών. Η οικογένεια του είναι ιδιαίτερα συγκινημένη για την υποστήριξη και την αγάπη σας μέσω μηνυμάτων και σχολίων. Παρακαλούμε, μη διστάσετε να μοιραστείτε αυτό το μήνυμα στα social media και τον Τύπο.”

Black aka Colin Vearncombe instagram 2016

 

 

 

Ο Black την ημέρα που έγινε το ατύχημα βρισκόταν στα μέσα της Ευρωπαϊκής του περιοδείας για την προώθηση της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο. Είχε συγκεντρώσει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την ηχογράφηση και κυκλοφορία του (ενδέκατου) στούντιο άλμπουμ του, όχι μέσω δισκογραφικής εταιρίας αλλά μέσω της πλατφόρμας Pledgemusic, στην οποία οι οπαδοί μπορούν να συνδράμουν στη χρηματοδότηση ενός δίσκου με προ-παραγγελίες ή ως μέτοχοι, κερδίζοντας παράλληλα διάφορα δώρα και προσφορές (βλ. εδώ). Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλος ο αριθμός των παραγγελιών ώστε να υπερβούν σημαντικά το απαιτούμενο κεφάλαιο χρηματοδότησης. Επηρεασμένος από αυτό το ευχάριστο γεγονός ο καλλιτέχνης αποφάσισε να δώσει το όνομα “Blind Faith / Τυφλή Πίστη” στην καινούργια του δισκογραφική δουλειά. Του ευχόμαστε ολόψυχα ταχύτατη και πλήρη ανάρρωση!

Πηγή: MySalonika.gr