Ο Δήμος Βόλβης διοργανώνει, με την ευγενή προσφορά της εταιρείας Projectyouσεμινάριο επιχειρηματικότητας, για την ενίσχυση των γνώσεων των δημοτών του, που θέλουν να αναπτύξουν επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το σεμινάριο με ελεύθερη είσοδο, απευθύνεται ιδιαίτερα σε νέους υποψηφίους επιχειρηματίες άλλα και σε υφιστάμενους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν καινοτόμες δραστηριότητες. Ειδικά για τον δήμο Βόλβης πρόκειται να αναπτυχθούν θεματικές ενότητες προσαρμοσμένες στο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον της περιοχής.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης στον Σταυρό, από τις 10.00 έως τις 13.00. Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο συνιδρυτής της Projectyou, κ. Κώστας Θεοφανίδης, πιστοποιημένος εκπαιδευτής για νέους επιχειρηματίες – startups, με πολύχρονη προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών εταιριών.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, ο εισηγητής μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα είναι διαθέσιμος για κατ’ ιδίαν συμβουλευτική με όσους συμμετέχοντες επιθυμούν.

Η Projectyou (www.projectyou.gr) έχει εξειδικευτεί στην εκπαίδευση στελεχών και επαγγελματιών στην ανάπτυξη επιχειρηματικότητας και στην αποτελεσματική διοίκηση των επιχειρήσεων τους. Ήδη εκπαιδεύει εταιρείες της ΓΣΒΕΕ και διαφόρων Επιμελητηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο και έχει πάρει πανελλήνιο βραβείο για την υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Στο σεμινάριο πρόκειται να παρουσιαστούν τα θέματα :

Πώς βρίσκω καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες

Τι επιχειρηματικοί τομείς θα αναπτυχθούν στον Δήμο Βόλβης

Πώς αξιολογώ αν η ιδέα μου είναι οικονομικά βιώσιμη

Πώς φτιάχνω το Επιχειρηματικό Σχέδιο (Business Plan)

Πώς θα καταστρώσω ένα δυνατό marketing plan

Πώς αξιοποιώ τα Social Media και το digital Marketing

Τι νομική μορφή εταιρείας με εξυπηρετεί

Το πρόβλημα είναι η κερδοφορία και μετά η φορολογία

Από ποιες πηγές μπορώ να χρηματοδοτηθώ

Τι δυνατότητες προσφέρουν οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις-ΚΟΙΝΣΕΠ

Πώς να διαχειρίζομαι αποτελεσματικά το προσωπικό μου

Πώς τα clusters και οι συνεργασίες θα υποστηρίξουν την οικονομική ανάπτυξη

 

 

 

 

 

Πηγή: https://www.voria.gr/article/seminario-epichirimatikotitas-tin-paraskevi-ston-dimo-volvis