Σπασμένα φανάρια, πέτρες και σκουπίδια γύρω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης μετά τα χθεσινά επεισόδια

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε χθες το κέντρο της Θεσσαλονίκης από τα επεισόδια ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και κουκουλοφόρων που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον χώρο γύρω από το δημαρχείο το απόγευμα και συνεχίστηκαν και σε άλλα σημεία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο.

Σήμερα, στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχείου υπάρχουν σπασμένα φανάρια τα οποία δεν λειτουργούν, πέτρες και σκουπίδια από τα χθεσινά επεισόδια.

Στην ατμόσφαιρα ακόμη και μια μέρα μετά υπάρχει η μυρωδιά από τα χημικά που έριξαν χθες δυνάμεις των ΜΑΤ για να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr από τον χώρο γύρω από το δημαρχείο της πόλης:

 

fanari1.jpg

epeisodia.jpg

kados.jpg

petres.jpg

13 καμένοι κάδοι απορριμμάτων από τα χθεσινά επεισόδια

Συνολικά 13 κάδοι απορριμμάτων και δύο πλαστικά βαρέλια κάηκαν χθες το βράδυ στα επεισόδια έξω από την 83η ΔΕΘ, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Για την κατάσβεση των παραπάνω περιστατικών, που προφανώς επρόκειτο για εμπρησμούς, επενέβησαν 6 οχήματα με 18 άνδρες.

 

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες βρισκόταν σε επιφυλακή ολόκληρη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Πηγές: http://www.thestival.gr/society/item/404961-spasmena-fanaria-petres-kai-skoupidia-gyro-apo-to-dimarxeio-thessalonikis-meta-ta-xthesina-epeisodia-foto και http://www.voria.gr/article/thessaloniki-13-kameni-kadi-aporrimmaton-apo-ta-chthesina-episodia
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News