Την ανοιξιάτικη εκδοχή του πιο επιτυχημένου θεσμού ανάδειξης νέων τάσεων, δημιουργών και fashion labels στην ελληνική σκηνή της μόδας, το Fashion Room Service – Thessaloniki παρουσιάζουν η δημιουργική ομάδα του περιοδικού Ozon και του OFFRADIO.

Tο Fashion Room Service, πρόσφατα βραβευμένο στα Event Awards 2018 ως “Fashion Event of the Year”, επιστρέφει την Τετάρτη 8 Μαΐου, στο πιο hip ξενοδοχείο της πόλης, το COLORS URBAN HOTEL.

«Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο μοναδικό από όλες τις απόψεις, εμπνευσμένο από τις ανάγκες και τα θέλω όλων των μοντέρνων ταξιδιωτών του κόσμου. Στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, με παιχνιδιάρικη και μποέμ διάθεση, φαντασία και τόλμη το διατηρητέο κτίριο που οι αρχιτέκτονες Χασίδ Φερνάντες και Ζακ Πλεμπέρ σχεδίασαν το 1925, γίνεται το ιδανικό σημείο φιλοξενίας του στυλ και της μόδας αυτό τον Μάιο στην Θεσσαλονίκη», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Πάνω από 15 δωμάτια του ξενοδοχείου COLORS URBAN HOTEL, θα διαμορφωθούν ξεχωριστά και από τις 17:00 έως τις 23:00 θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να “προσφέρουν” στους Θεσσαλονικείς την πιο ενδιαφέρουσα fashion εμπειρία.

Από την εκδήλωση δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι beauty trend setters, τα καλλυντικά INGLOT, τα οποία θα δώσουν χρώμα μέσα από τις custom παλέτες τους και θα ενημερώσουν το κοινό της πόλης για τις νέες τεχνολογίες  των προϊόντων ομορφιάς.

Ακόμη, με μία βόλτα στους ορόφους του ξενοδοχείου, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε δωμάτια που θα φιλοξενούν  designers και brands όπως: SAUCONY ORIGINALS, PETITE BOUDOIR, NEW BALANCE, NENIU, LEIO ROSS, FUNK DA QUEEN, FIT & CRAFT, FILA, BLACKBLOM, BELUGA, ARTPECKERS, KAY KREATURES, XENIA VOYIATZI.

 

 

 

 

Πηγή: https://www.voria.gr/article/sti-thessaloniki-stis-8-maou-to-fashionroomservice