Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά επτά μπάρες διοδίων σήκωσε προσφάτως η Ζωή Κωνσταντοπούλου σύμφωνα με νέο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook.
Η κ. Κωνσταντοπούλου ταξιδεύοντας από Αθήνα προς Καλαμάτα, αρνήθηκε να πληρώσει τα διόδια και σήκωσε μόνη της μπάρα για να περάσει με το αυτοκίνητο της. Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πράξη της καταγεγραμμένη σε βίντεο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Στον δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια».
Σε δεύτερη σχετική ανάρτηση της έκανε γνωστό πως στις πράξεις ανυπακοής δέχθηκε και μία κλήση «δώρο», όπως χαρακτηριστικά έγραψε, πριν τη συγκέντρωση στήριξης του Στράτου στην Καλαμάτα.
«5/10/17, Αθήνα – Καλαμάτα, χωρίς πληρωμή διοδίων.
Για την στήριξη της ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη, που είναι κρατούμενος επειδή αρνήθηκε να πληρώσει τα διόδια.
240 χιλιόμετρα.
7 σταθμοί διοδίων.
7 αρνήσεις πληρωμής.
Και μία κλήση-“δώρο”, που μας καθυστέρησε 18 λεπτά, πριν τη συγκέντρωση στήριξης του Στράτου στην Καλαμάτα. Υπερασπίζομαι την ανυπακοή με ανυπακοή. Χωρίς μεταβολή. Χωρίς φίλτρα», έγραψε στο Facebook η κ. Κωνσταντοπούλου.
Η σχετική ανάρτηση: