Θεσσαλονίκη: Βιολογία και μάρκετινγκ στην υπηρεσία της γαστρονομίας

Η Chef Stories, των αδερφών Κουμεντάκη, δημιουργεί χειροποίητα τσάτνεϊ και γλυκές μαρμελάδες, ενώ διοργανώνει ευφάνταστες γαστρονομικές εκδηλώσεις. Η μία, βιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στη γενετική και με 12ετή εμπειρία στα εργαστήρια του ΑΧΕΠΑ, έβαλε τις μαγειρικές της… φόρμουλες και η άλλη, με σπουδές και μεταπτυχιακό στη διαφήμιση και ενασχόληση με τα μέσα ενημέρωσης συνεισέφερε την εμπειρία της στο μάρκετινγκ.