Τι είδε στη Θεσσαλονίκη γνωστή δημοσιογράφος από τη Σιγκαπούρη

Την άλλη τουριστική Ελλάδα αναζήτησε στη Θεσσαλονίκη δημοσιογράφος από τη Σιγκαπούρη, που έχει επισκεφθεί στο παρελθόν (κι έχει γράψει) για την Αθήνα και τα νησιά του Αιγαίου.

Η κ. Lydia Vasko, η οποία καλύπτει το τουριστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Τhe Straits Times», ήρθε στην Θεσσαλονίκη στις αρχές του μήνα με συστάσεις της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σιγκαπούρη και του ΕΟΤ, και ξεναγήθηκε στην πόλη σε press trip που οργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

«Όσο περισσότερο μένεις, τόσο περισσότερο θέλεις να… μείνεις» είπε στο τέλος της επίσκεψής της η Lydia Vasko, συμπυκνώνοντας σε μία μόνο φράση την ταξιδιωτική της εμπειρία από τη Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερο ήταν πάντως το ενδιαφέρον της για τα πολυτελή ξενοδοχεία στα οποία ξεναγήθηκε. Όπως εξήγησε, η προβολή της πολυτελούς διαβίωσης σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας λειτουργεί ως πόλος έλξης για το κοινό της Σιγκαπούρης, που είναι υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Η δημοσιογράφος από τη Σιγκαπούρη, εκτός από τα στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκε από την προϊσταμένη της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Υπουργείου Τουρισμού Περσεφόνη Τρίχα καθώς και από στελέχη της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού.

dimosiografos3.jpg
dimosiografos2.jpg
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News