Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται / αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικότερα:

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης πραγματοποιούν από τις 10:30 μέλη του Σωματείου Εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ).

 

 

 

Με κεντρικό σύνθημα «όχι στον αφανισμό της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας», οι εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ ζητούν να μην προχωρήσει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της εταιρείας και να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών.

Τέλος, αντιπροσωπεία του Σωματείου εισήλθε στο κτίριο του ΥΜΑΘ, για να καταθέσει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού αίτημα συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Στις 15:30 θα συγκεντρωθούν τα εργατικά σωματεία και οι λαϊκές επιτροπές μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους πλειστηριασμούς.

 

Στις 18:00 θα συγκεντρωθεί η ΠΕΣΕΔΕ στο άγαλμα του Βενιζέλου προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκέντρωση και, αν το επιτρέπει ο αριθμός των συμμετεχόντων, πορεία ζητώντας την διακοπή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για τους αυτοαπασχολούμενους.

 

 

 

 

 

Πηγές: http://www.thessnews.gr/article/58000/treis-sygkentroseis-diamartyrias-simera-stin-thessaloniki και http://www.thestival.gr/society/item/344415-tora-katalipsi-ergazomenon-tis-elbo-sto-ymath-fotovideo

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News