Βίντεο με τους δράστες χθεσινοβραδινής ληστείας σε βενζινάδικο στα Διαβατά

Το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας είναι το μοναδικό στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες της χθεσινοβραδινής ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη.

 

undefined

 

 

Η κάμερα που κάλυπτε το σημείο όπου εκτυλίχθηκε το συμβάν δεν ενεργοποιήθηκε τη στιγμή της ληστείας. Μια άλλη κάμερα που είναι στραμμένη στο πλαϊνό μέρος του πρατηρίου κατέγραψε την αποχώρηση των δραστών.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που εξασφάλισε το thestival.gr διακρίνονται οι δύο ληστές να αποχωρούν τρέχοντας αμέσως μετά την πράξη τους. Προπορεύεται ο ληστής που χτύπησε τον υπάλληλο του πρατηρίου και ακολουθεί ο συνεργός του.

Το συμβάν σημειώθηκε χθες το βράδυ σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νέα Μοναστηρίου, λίγο πριν τα Διαβατά.  Δύο άνδρες οι οποίοι είχαν καλυμμένα  τα πρόσωπα τους με καλτσόν, πλησίασαν τον υπάλληλο του πρατηρίου καυσίμων. Ο ένας από τους δύο τον απείλησε με πιστόλι ρέπλικα, ενώ ο άλλος τον γρονθοκόπησε. Οι δράστες του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι με περίπου 300 ευρώ και αποχώρησαν με τα πόδια.

Πηγή: http://www.thestival.gr/ (1, 2)
Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Trending
  • Comments
  • Latest

Recent News