Κι όμως! Συμβαίνουν και στα καλύτερα… στούντιο! Διάσημος ηθοποιός παράτησε σύξυλη την δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις!

Στα «κρύα του λουτρού¨άφησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τη δημοσιογράφο Ema Brooks η οποία, όσο κι αν προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι οι ερωτήσεις της δεν είχαν σκοπό να τον προσβάλλουν, εκείνος της απάντησε:« Όχι, δεν θα το κάνω αυτό γλυκιά μου» και έφυγε μη θέλοντας να συνεχίσουν τη συνέντευξή τους για το περιοδικό Radio Times.

Η συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας του ηθοποιού «The Intern», αλλά ο Ρόμπερτ από την πρώτη στιγμή δεν ήταν και στα καλύτερά του, αφού η διάθεσή του ήταν αρνητική προς τη δημοσιογράφο! Ακόμη και στις αρχικές ερωτήσεις που αφορούσαν στην ταινία, ο 72χρονος ηθοποιός απαντούσε «επιθετικά»!

Τα νεύρα του σταρ τεντώθηκαν όταν η δημοσιογράφος έκανε ένα σχόλιο για το φεστιβάλ κινηματογράφου που χρηματοδότησε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. Αλλά αυτό ήταν μόνο το ορεκτικό, μπροστά σε όσα ακολούθησαν όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς καταφέρνει να μην βάζει εμπρός τον «αυτόματο πιλότο» κατά τη διάρκεια του γυρίσματος των ταινιών του.

«Πετάχτηκε από την καρέκλα του και άρχισε να βαδίζει πέρα δώθε στο δωμάτιο θυμωμένος. Μου είπε ότι διακόπτει τη συνέντευξη λόγω των αρνητικών υπονοούμενων των ερωτήσεων μου» περιέγραψε, σοκαρισμένη, η Ema Brooks στο άρθρο της και για να τον γλυκάνει λίγο, πρόσθεσε:«Κατανοώ ότι στην καριέρα του έχει δώσει χιλιάδες συνεντεύξεις και επομένως είναι φυσιολογικό να τις βαριέται».

Κι εσύ βρε Ema μου, αφού τον βλέπεις τον άνθρωπο ότι έχει τσιτώσει,τι επιμένεις; Πάντως, από το τρέιλερ της ταινίας που είδαμε, πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον!

Πηγή: marymary.gr