Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι των Διαβατών: “Να φύγουν τα σαπρόφυτα- Να μείνουν μόνο οι πρόσφυγες πολέμου” (VIDEO)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα κάτοικοι των Διαβατών Θεσσαλονίκης, ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών στη δομή φιλοξενίας, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου. Οι κάτοικοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για το γεγονός ότι αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των ατόμων που καταφτάνουν στο πρώην στρατόπεδο και προσθέτουν ότι πρόκειται για μη ταυτοποιημένους μετανάστες, οι οποίοι προκαλούν προβλήματα στην περιοχή, με συνεχείς εντάσεις και παρενοχλήσεις γυναικών.

Διαβατά:Ένταση στη διαμαρτυρία για τους πρόσφυγες-Μπλόκο από ΕΛΑΣ(vid)

Κάτοικοι στα Διαβατά Θεσσαλονίκης διαμαρτύρονται για την άφιξη προσφύγων στην περιοχή – Πραγματοποιούν πορεία προς τη δομή φιλοξενίας. Της Κικής Τσάνη Κινητοποιήσεις πραγματοποιούν αυτή την ώρα κάτοικοι των Διαβατών διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την άφιξη προσφύγων στο camp της περιοχής.

ΤΩΡΑ: Κάτοικοι των Διαβατών κινήθηκαν προς το κέντρο φιλοξενίας – Εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις (VIDEO)

Πορεία προς το κέντρο φιλοξενίας πραγματοποίησαν κάτοικοι των Διαβατών που συμμετείχαν νωρίτερα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό. Στη συμβολή της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς με τη Συμμαχική οδό στήθηκε φραγμός από δυνάμεις των ΜΑΤ και η διέλευση των διαδηλωτών εμποδίστηκε. Προς στιγμής επικράτησε ένταση όταν από το σημείο πέρασε ομάδα τεσσάρων μεταναστών.