Κριός zodia-krios-big_m

Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Με τον Ερμή να ευνοεί το ζώδιό σου, ξεκινάει μια περίοδος που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από τη θετική τους πλευρά και δεν θα απαισιοδοξείς πλέον. Φτιάξε ένα ρεαλιστικό πλάνο και έναν ορθολογικό προγραμματισμό και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

ΕπαγγελματικάΣτα επαγγελματικά σου σήμερα φρόντισε να κινηθείς πολύ μελετημένα, για να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, πολλές καταστάσεις θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΑισθηματικάΟ δυναμισμός και η μαχητικότητα που έχεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στα αισθηματικά σου.

Ταύρος zodia-tavros-big_m

Επιτέλους, αγαπητέ Ταύρε, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους πολύ καλούς ρυθμούς σου. Το γεγονός αυτό σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, ώστε να μπορέσεις να αποδώσεις το καλύτερο. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν.

ΕπαγγελματικάΣτα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΑισθηματικάΣε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

Δίδυμοι zodia-didimoi-big_m

Έντονος εκνευρισμός προβλέπεται σήμερα για το ζώδιό σου, καθώς θα προσπαθείς να προωθήσεις πολλά θέματα που καθυστερούν. Δώσε προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν και διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

ΕπαγγελματικάΤα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΑισθηματικάΗ σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να εκφράσεις στο ταίρι σου ανοιχτά τα παράπονά σου, γιατί αλλιώς, το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τη διάθεσή σου.

Καρκίνος zodia-karkinos-big_m

Θα πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, αγαπητέ Καρκίνε, για να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα, ενώ δεν θα σου μείνει χρόνος να φροντίσεις τον εαυτό σου. Είναι επιτακτικό όμως να προσέξεις την υγεία σου και τη διατροφή σου γιατί πραγματικά το έχεις μεγάλη ανάγκη.

ΕπαγγελματικάΘα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που μπορεί να κάνεις.

ΑισθηματικάΤα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχεις στη σχέση σας.

Λέων zodia-leon-big_m

Πολλές ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου. Με σύνεση και προγραμματισμό, σκέψου τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και μην ανοίγεσαι στους πάντες. Το βράδυ φρόντισε να το περάσεις χαλαρά και όμορφα, γιατί τελευταία έχεις πιεστεί αρκετά.

ΕπαγγελματικάΣτα επαγγελματικά σου θέλεις να υλοποιήσεις πολλά σχέδια. Σήμερα φρόντισε να κινηθείς πολύ προγραμματισμένα, χωρίς καθόλου βιασύνη. Στα οικονομικά, τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑισθηματικάΗ σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά σου. Εξωτερίκευσε στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και θα νιώσεις πολύ καλά και εσύ αλλά και εκείνο.

Παρθένος zodia-parthenos-big_m

Σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, γιατί σε δέσμευε ο συναισθηματισμός σου, θα κάνεις επιτέλους, αγαπητέ Παρθένε, πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει κάποια πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μπορείς να συναντήσεις πολύ οικεία πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων, εξομολογήσεις και εκτόνωση της ψυχικής πίεσης.

ΕπαγγελματικάΣτον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις από παλιά. Αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΑισθηματικάΣε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, άκου την καρδιά σου και εμπιστεύσου την. Με αυτό τον τρόπο θα βελτιώσεις κατά πολύ τη σχέση σου.

Ζυγός zodia-zygos-big_m

Έντονη υπερκινητικότητα προβλέπεται σήμερα για το ζώδιό σου. Πιθανόν να σε πιάσει μια μανία να συγυρίσεις και να καθαρίσεις όλο το σπίτι, αλλά όσο και αν κουραστείς, η ενέργειά σου θα παραμένει ίδια. Καλύτερα να χαλαρώσεις, γιατί τόσο το σπίτι όσο και η ζωή σου έχουν μπει πλέον σε τάξη και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να προσπαθείς να διοχετεύσεις το άγχος και την ενέργειά σου σε ανούσια πράγματα. Κοίτα να χαρείς αυτό που έχεις και να περάσεις καλά.

ΕπαγγελματικάΣτα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρώτα πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑισθηματικάΣε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν.

Σκορπιός zodia-skorpios-big_m

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, αγαπητέ Σκορπιέ, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να συζητήσεις με δικά σου άτομα για να λύσεις προβλήματα τού παρελθόντος.

ΕπαγγελματικάΣτον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΑισθηματικάΣτον αισθηματικό τομέα, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι καλή και θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις ώστε να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας.

Τοξότης zodia-toxotis-big_m

Θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, αγαπητέ Τοξότη, τους οποίους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει. Ό,τι κάνεις σήμερα πρέπει να το μελετήσεις πρώτα πολύ καλά και να μην φερθείς καθόλου παρορμητικά. Θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε ενοχλήσουν και να σε εκνευρίσουν. Πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη διαλλακτικότητα.

ΕπαγγελματικάΕπαγγελματικά, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολύ καλά τις καταστάσεις.

ΑισθηματικάΠροβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε αποσπάσουν από τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να διορθώσεις κάποια πράγματα και μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου.

Αιγόκερως zodia-aigokairos-big_m

Αρκετά χαλαρή προβλέπεται η σημερινή μέρα για το ζώδιό σου. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα αλλά και στους φίλους τους οποίους έχεις παραμελήσει, ειδάλλως θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον. Είναι επίσης καιρός να προσέξεις περισσότερο και τον εαυτό σου και να σταματήσεις την κακή διατροφή.

ΕπαγγελματικάΤα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΑισθηματικάΑισθηματικά, η φαντασία που έχεις είναι πολύ μεγάλη. Εκμεταλλεύσου την και φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου.

Υδροχόος zodia-ydroxoos-big_m

Έχεις να υλοποιήσεις πάρα πολλές ιδέες σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Υδροχόε, αλλά καλό θα είναι να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Μπορείς με πολλή υπομονή και ψυχραιμία να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου. Μίλα με άτομα που εμπιστεύεσαι για να πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

ΕπαγγελματικάΤα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΑισθηματικάΤα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά, αφήνοντας πίσω όλες τις προβληματικές καταστάσεις.

Ιχθύες zodia-yxtheis-big_m

Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις πορεία αν έρθουν κάποιες καθυστερήσεις. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η σημερινή μέρα προβλέπεται έντονη για το ζώδιό σου αναφορικά με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα.

ΕπαγγελματικάΣε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα πρέπει με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΑισθηματικάΣε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου (ο Άρης από την Παρθένο σε ευνοεί) και να βάλεις καινούργιες βάσεις στη σχέση σου ξεχνώντας τις προβληματικές καταστάσεις.

Πηγή: mama365.gr